Herbál masszázs

A herbál masszázs az egyik legérdekesebb thai masszázs, melyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására.  Thai neve: Luk Pra Kob

Herbál masszázshoz gyógynövényből készült bandázzsal való masszázshoz, átmelegített batyukkal masszírozom végig a testet a bőr nyugtatására, melegítésére akár egyéni növényi kombinációval. Kiválóan alkalmas az ízületek és izmok felfrissítésére, a fájdalmak kezelésére.

A gyógynövény batyus kezelés (amit “gyógynövényes feléledés”-nek is neveznek) nyugtatja az idegeket és átirányítja az energiát, ami szükséges a jó egészséghez.

A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz.

A gyógynövényes zsákocska másképp is használható: különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt. A zsákocskából kiáradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr „belélegzi’’ azt.

Történeti hagyománya:

Thai gyógyászatban a növények a masszázs kiegészítői. A thai nők arra is használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót.

Luk Pra kop  A gyógynövény „batyus kezelés”  (amelyet „gyógynövényes feléledés”-nek is neveznek) nyugtatja az idegeket, és átirányítja az energiát, ami szükséges a jó egészséghez.

Az eredeti Thai gyógynövényes borogatás az AYUTTHAYA időszakból maradt fenn.

Herbál Masszázs hatásai:

  • Csillapítja a bőr allergiás tüneteit, a hasfájást, az izom- és ízületi fájdalmakat.
  • Lazítja a test különböző részein lévő izomfeszültséget.
  • Segít megszüntetni a testen kialakult zúzódásokat.
  • Megszünteti a kellemetlen gázokat a gyomorban.
  • Megszépíti a bőrt, illetve az arcbőrt.
  • Tökéletesen használható teljes testmasszázsra vagy nyugtató simogatásra.
  • Minden masszázs remek kiegészítője lehet.

A herbál masszírozás különlegessége abban áll, speciális gyógynövény keveréket használunk a masszírozáshoz. A gyógynövényes keveréket akár személyre szabottan is összeállítom, a leggyakrabban előforduló problémák hatékony kezelését figyelembevételével.

A bandázsokkal a lábtól kezdve az energia vonlak mentén alaposan, átnyomkodjuk az egész testet. Ha már elhűlt, akkor a másikkal folytatjuk a kezelést, és így tovább váltogatjuk ameddig a kívánt területeden, nem végeztünk. A teljes kezelés 1-1,5 óra. De inkább ajánlom kiegészítő kezelésnek egy olajos masszázs előtt.

Ára: 500 Ft / bandázs (masszázsok mellé általában 2 ajánlott, de 1 sem kizárt)

Külön csak masszázs: 3500 Ft/ fél óra.