Thai lábmasszázs

A thai lábmasszázs ősi ázsiai eredetű gyógymód. Több ezer éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában.

Megelőz és gyógyít számos betegséget, mint pl.: fejfájás, feszültség, kimerültség, asztma, székrekedés, homloküreg gyulladás, migrén. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót, állóképességet. Fejleszti, ill. tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet.

A thai masszőr a kezét, ujjait és speciális fapálcikát használ krémmel és olajjal vegyítve.

A speciális pálcikát Thaiföldön “Kis doktor”-nak nevezik, utalva arra, hogy aki használja az a “Nagy doktor” a gyógyító.

Thai Talpmasszázs széles körben alkalmazható, enyhíti és gyógyítja sokféle krónikus betegség okozta problémákat. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

Thai lábmasszázs hatásai:

  • fokozza a test működését
  • javítja a vérkeringést
  • segíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebontását
  • bármely korosztály számára alkalmazható
  • teljesen ártalmatlan és mellékhatások nélküli

A lábak szépsége is elsősorban belülről fakad. A tónusos izomzat, az egészséges érrendszer mindennek az alapja. Mégis sajnos a legtöbb embert – nőt és férfit egyaránt – érinti a visszeres láb problémája.

A térdhajlatban vagy combon kékesen kidagadó, cseppet sem esztétikus, elfedni való vénák nem ok nélkül jelennek meg.

A thai lábmasszázs hatása több mint egy frissítő, közérzetjavító masszázs, a kellemes érzet mellett reflexológiai távolhatás is érvényesül.

Segít oldani a kialakult blokkokat az energia pályák masszírozásával, így beindítja a szervezetet egyensúlyba állító öngyógyító mechanizmusai. A láb energia pályáinak felszabadításával segíti a vér és nyirokkeringést.

Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, anyagcsere-betegségeknél, gerinc- és mozgásszervi panaszoknál valamint lelki eredetű problémák oldásában is.

A talp a test térképe. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalom érzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul.

A masszírozás magába foglalja az egész alsó lábszár, a talp és a térd masszírozását is és egy speciális pálcikát is használunk a reflexpontok átmasszírozására.

Ára: 3500 Ft