Tibeti hangtál terápia

A hang biológiája – a tibeti hangtál hatásai

Az emberi test 70%-a vízből van és közismert tény, hogy a víz négyszer olyan jól vezeti a hangot, mint a levegő. Éppen ezért a tibeti hangtál jótékony hatású rezgéseit gyorsan és hatékonyan juttatják el testünk minden pontjára. Valamint a hullámok, rezgések feloldhatnak bennünk érzelmi blokkokat. A hangok frekvenciái pedig jótékony hatással vannak az aurára is.

Egy tibeti hangtál akár 12-14 különböző hangot is rejthet magában. Ahhoz, hogy kinyerjük belőle nem mindegy, hogy milyen vastag a tibeti hangtál fala, illetve milyen eszközzel szólaltatjuk meg.

A tibeti hangtál hét fémje

Egy darab eredeti tibeti hangtál nagyjából 2-3 teljes napnak megfelelő munkaóra alatt készül el és szigorúan meg van szabva mely hét fémből készülhet. Ezeknek a fémeknek alkímiai és asztrológiai szempontból is jelentőségük van.

Az arany: az életenergia, a tudat jelképe. A Napra utal. Az arany energiája az életet örömtelivé teszi.

Az ezüst: jelképezi az időt és a haladást (fejlődést). A Holdra utal. Az ezüst energiája a lelki energiákat befolyásolja.

A higany: jelképezi a szellem és a test kapcsolatát. A Merkúrra utal. A higany energiája megjeleníti az intellektust, a gondolkodást, a tudást és a kommunikációt.

A réz: a személyes szeretet, az egyéni vonzerő. A Vénuszra utal. A réz energiájának hatására valamennyi élőlény magához vonzza, a másik nemet.

A vas: a lendületbe hozott energia szimbóluma, ami az egyén szándékától függően lehet teremtő és romboló is. A Marsra utal. A hódításhoz szükséges energiát a vas adja.

Az ón: Az univerzális tudás jelképe. A Jupiterre utal. Az ón energiája a misztikus kapcsolatokat, kozmikus látást befolyásolja.

Az ólom: az anyag, a matéria jelképe. A Szaturnuszra utal. Az ólom energiája az összehúzódásra hat.

Az ősi keleti kultúrákban már sok ezer évvel ezelőtt gyógyítottak hangokkal. A régi korok emberei tudták jól, hogy a gyógyulás nem mentes transzcendens hatásoktól.

Milyen eredményeket várhatunk a tibeti hangtálak terápiás célú használatától?

Röviden azt mondhatjuk: nyugtató, harmonizáló hatást, az egészség megőrzését és gyógyító erőt.

Lehetséges egy teljes csakra (energia központ) rendszer kezelés: 2500 Ft/ alkalom.

Vagy egy másik kezelés alkalmával kis relaxáció a tálak hangjaira ingyen .