Bemutatkozás

Király Csenge Ilona vagyok 4 éve végeztem masszőrként, a thai illetve svéd masszázst sajátítottam el. Oktatok is thai luk pra kob masszázst, amiről több információt itt találsz: http://thaimasszazs.eu/thai-herbal-masszazs/ . Elvégeztem új medicina tanfolyamot, kinezológiai (kinezo) tape ragasztást tanultam, és tibeti hangtál kezelést is. Ezeket mind van nálam lehetőség kipróbálni, együtt alkalmazva őket segíteni tudok rengeteg testi, és érzelmi fájdalom enyhítésében.  Keress bátran!

A Signs Masszázs és Alternatív Gyógyítás egy cégnév, de valójában egy embert takar, egy kezdetet. Szeretnék gyógyítani, segíteni másokon, minél nagyobb hozzáértéssel, tapasztalattal.

A masszázst mindenképpen érdemesnek találom kiemelni, kislánykorom óta része az életemnek, édesanyám Baranyi Ágnes a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének alapítója által. Rengeteget segített mindig mind fizikailag mind lelkileg.

A sorsom, úgy hozta, hogy három évet Thaiföldön, Bangkokban éltem a családommal együtt. A keleti embert gyermekkorától arra tanítják, hogy az energiának nagyon sok megjelenési formája van a természetben, az emberben, és fontos szerepet tölt be életünk harmonizálásához. Továbbá arra is, hogy az öngyógyítás életünk egyik alapvető feladata, és , hogy tiszteljék a régi eszközöket amik ezt segítik. A keleti ember számára a lélek, a reinkarnációban való hit, az energia teljesen természetes , és alapvető része az életnek. Az érzelmeket nem különíti el a test érzeteitől. A fizikai és nem fizikai jelenségeket  egyazon dolog megnyilvánulásának tartja, és egyformán tiszteli. Manapság már az emberiség nagy része elfelejtette, hogy kik vagyunk, és mi célja az életnek.

Az itt tapasztalt dolgok is hozzájárultak ahhoz, hogy más szemléletű emberként nőttem fel. A jó közérzet megteremtését a keleti kultúrákban az ősi tapasztalataikat követve másképp értelmezik. Egyébként a régi magyar hagyományokban is sokáig szakrális oldalról közelítették meg a problémák megoldását, vagy a természetben kerestek gyógyírt.

A masszázs egyik fontos eszköze a testünk egészséges karban tartásához, és egyúttal segíti a lelki harmónia megteremtését is. “Ép testben ép lélek”

Ezt szeretném megéreztetni minden emberrel, és segítségével gyógyítani a hozzám fordulókat.

Illetve vezetek egy blogot is, szintén ezen az oldalon, ahol megoszthatom gondolataimat a világgal. Fontos kifejező eszköz nekem az írás, és a fényképezés, mert azontúl, hogy egy masszőr-gyógyító volnék, egy fejlődő lélek is. Hiszem, hogy amiket tanácsolok írásaimban hasznára válik az embereknek, akik megfogadják.