Thai tradicionális masszázs

Thai tradicionális masszázs

Felhívom kedves olvasó figyelmét, hogy : 2020.december.01 óta kizárólag NŐI vendégeket fogadok minden masszázs szolgáltatásomra!

A thai masszázst sokan a “lusták jógájának”  is nevezik, aminek segítségével, a szervezet eléri azt a harmóniát, ami a kellemes élethez, életérzéshez szükséges.

Nem csak  az izomzat átdolgozása a fő szempont hanem, olaj, és krémek nélkül az akupresszúrás pontok nyomásával, a megrekedt energiákat aktivizáljuk. A thai masszázs évszázados múltra tekint vissza, aminek meg van a saját a koreográfiája.

Ez egy földön végzett kényelmes ruhában történő masszázs jelentősége, hogy a páciens és a masszőr egy szinten van melynek során nyújtásokat hajt végre és nem csak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is masszíroz.

Tradicionális thai masszázs egyedi sajátossága:

A kimozgatási technikák jelentik, az izmok nyújtása és ízületek kimozgatása hozzájárul a beszűkült ízületi mozgások tartományainak bővítéséhez. Javítja tehát a hajlékonyságot. Jellegéből adódóan alkalmas a mozgásszervi betegségek kezelésére, vegetatív zavarok enyhítésére, relaxálásra illetve feszültség-és fájdalomcsillapításra. A thai masszázs sok területen felülmúlja a nyugati orvoslás terápiáit.

Távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely 2550 éves hagyományon alapul.

A nyugati masszázstechnikákkal ellentétben a thai masszázsnál nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása. Képes a testi és lelki egyensúly helyreállításával aktiválni a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

Hatása általában azonnal érezhető, mert jótékonyan hat az izmokra, a kötőszövetekre, az ízületekre, idegrendszerre.

Ára: 1 óra-5500 Ft 1,5 óra- 6500 Ft

06204888583- Kérem SMS-t írjon!

Mint minden Thai Masszőrök Egyesületénél végzett masszőr, én is személyre szabott kezelést adok a vendégeimnek, hogy minél hatékonyabban segítsek.